Головна » 2016 » Червень » 13 » Майбутні педагоги виграли змагання з міні футболу
09:59
Майбутні педагоги виграли змагання з міні футболу
04.05.2016

 Напередодні Великодніх свят завершилися змагання з міні футболу серед команд ІІІ групи (ВНЗ І-ІІ р.а та ВПУ) за програмою Спартакіади міста 2016, які щорічно організовує комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з федерацією футболу Луцька.

       Змагання проводилися на майданчиках з штучним покриттям ЗОШ № 11 і № 25.

       За регламентом, десять команд учасниць, шляхом жеребкування були поділені на дві групи, де в одноколовому турнірі визначали місця в турнірній таблиці.  

 

 У групі А, команда Луцького педагогічного коледжу (тренер Анатолій Чиж) впевнено перемогла своїх суперників і завершила попередній етап змагань на першому місці.

       Друге місце виборола команда Луцького базового медичного коледжу (тренер Валерій Базюк), яка поступилася лише лідеру.

       В групі Б, завдяки трьом перемогам і однієї нічиї, першу сходинку зайняла команда Луцького коледжу рекреаційних технологій і права (тренер Анатолій Крот).

       Друге місце, зазнавши також єдиної поразки від лідера виборола команда коледжу технологій бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки (тренер Андрій Ліщук).

       В останній день змагань, саме ці команди в стикових іграх, розігрували звання переможця і визначили призерів цьогорічної спартакіади.

       У грі за третє місце майбутні медики впевнено перемогли своїх однолітків з коледжу технологій бізнесу та права з рахунком 7:1. А у фінальній грі – команда педагогічного коледжу вже у першому таймі забила два голи і пропустила лише один. У другому таймі майбутні педагоги грали обережно і зберегли переможний результат до фінального свистка.

       Отож, цьогорічними чемпіонами змагань з міні футболу серед команд ІІІ групи (ВНЗ І-ІІ р.а та ВПУ) за програмою Спартакіади міста 2016 стала команда Луцького педагогічного колледжу. Друге місце у коледжу технологій бізнесу та права, а третє - у команди базового медичного коледжу.

Переможці та призери нагороджені дипломами від організаторів та квитками на футбольний матч «Волинь» - ФК «Олександрія», які вручив капітанам команд голова федерації футболу Луцька Василь Кохановський.

       Вітаємо переможців та призерів змагань, а також їх наставників з успішним виступом у змаганнях, а також висловлюємо слова вдячності директорам ЗОШ № 11 Марії Мороз і № 25 Віктору Цейко за надану можливість проведення цьогорічних змагань на майданчиках даних загальноосвітніх навчальних закладів.

Переглядів: 926 | Додав: nazario | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar