Головна » 2017 » Квітень » 16 » ВОЛИНЬ ЗУСТРІЧАЄ ДРУЗІВ – 2017
01:16
ВОЛИНЬ ЗУСТРІЧАЄ ДРУЗІВ – 2017

4-8 квітня , у Луцькому педагогічному коледжі відбувся 26-ий Міжнародний волейбольний турнір серед дівчат «Волинь зустрічає друзів - 2017».

Щороку ці змагання збирають на спортивну арену у родинне коло близьких друзів, добрих приятелів і бажаних гостей – спортсменів з міст України (Любешів, Вінниця, Івано-Франківськ,Тернопіль, Ратно), а також з сусідньої республіки Білорусії (м. Лунінець).

Проведення цього заходу є святом краси та цікавої, чесної спортивної боротьби. Згодом для всіх учасників спортивної події лунали музичні вітання від студентів та викладачів Луцького педагогічного коледжу. 

Команди - призери та найкращі гравці кожної з команд нагороджені кубками, дипломами та подарунками. За результатами п’ятиденних захоплюючих, а інколи і драматичних поєдинків, набравши найбільшу кількість очок, переможцем турніру стала команда господарів – Луцького педагогічного коледжу. Друге місце у команди Лунінецького державного політехнічного професійно-технічного коледжу (Білорусь) , а третєу дівчат Вінницького гумонітарно-педагогічного коледжу ​​​​​​​


Переглядів: 318 | Додав: nazario | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar